Algemene Voorwaarden PetBuffet


1.Algemeen

Door te bestellen bij PetBuffet gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen zonder vooraf aangeven aankondiging wijzigen.

2.Identiteit

Naam onderneming: PetBuffet
Vestigingsplaats: Cuijk
Telefoonnummer: 0628078509 (Bij geen gehoor voicemail inspreken, u wordt z.s.m. teruggebeld)
Email:via het contactformulier op de website
KVKnr:

3. Bestellingen


Ondanks dat de aangeboden producten van de webshop duidelijk en waarheidsgetrouw worden afgebeeld en omschreven, kunnen er kleur en maatverschillen van toepassing zijn, het zijn immers natuurproducten. De omschrijving zal voor zover mogelijk voldoende gedetailleerd zijn om een goede beoordeling van het product door de koper mogelijk te maken.

Bestellingen kunnen gedaan worden via het bestelformulier op de website, per e-mail, telefonisch of via een persoonlijk bericht op onze facebookpagina.

U gaat een koopovereenkomst aan zodra u op bestellen hebt geklikt in het laatste venster van de bestelprocedure. Of na persoonlijke bevestiging van PetBuffet indien u telefonisch of per mail besteld heeft.
Deze bestellingen zijn pas definitief ná betaling. U krijgt ten alle tijden een ontvangstbevestiging. Na uw online bestelling krijgt u een ontvangst bevestiging met betaalgegevens toegestuurd, na betaling krijgt u automatisch een bevestiging en afhaal/bezorgdatum toegezonden.

 

4.Prijzen

Alle in de webshop vermelde prijzen zijn vermeld in euro's, inclusief 6% of 21% BTW en exclusief verzendkosten.
PetBuffet heeft als verkoper ten alle tijden het recht de prijzen van de producten aan te passen. De producten worden gefactureerd op basis van de tarieven die van kracht waren op het moment van bestelling mits op voorraad. Bij speciale bestellingen kunnen deze afwijken naar wat leverancier vraagt.

5.Betaling

Er kan enkel betaald worden via overschrijving per bank of contant bij het afhalen of het persoonlijk leveren van de bestelling.

Indien de koper bij afhalen of bezorgen niet kan betalen worden de producten weer mee teruggenomen en worden er wel bezorgkosten in rekening gebracht.
Online bestellingen van snacks worden pas verstuurd na ontvangst van betaling.
Dit ivm negatieve ervaringen met niet betalende klanten, hopende op uw begrip hiervoor.

6.Levering/bezorgen/afhalen


De bestelde producten worden door onszelf persoonlijk afgeleverd bij de koper, zelf door de koper afgehaald op een van de afhaalpunten of door PostNL verzonden, nadat de betaling is ontvangen en verwerkt.

Voordat u een levering thuis bezorgd krijgt is er met u besproken of de bestelling compleet is en of eventuele niet leverbare artikelen later komen of vervangende producten worden geleverd.

Track en Trace nummer, afhaal- en bezorgdatum en tijd worden vooraf gecommuniceerd.

PetBuffet streeft ernaar de producten binnen 3 werkdagen (na betaling) verzonden te hebben, indien dit niet lukt houden wij u daarvan op de hoogte en hebben wij als verkoper maximaal 30 kalenderdagen (1 maand), gerekend vanaf de datum van betaling, de tijd om de producten te leveren.

Wanneer een bestelling uit meerdere artikelen bestaat, en 1 of meer artikelen zijn niet meteen uit voorraad leverbaar kan de koper kiezen te wachten tot de bestelling compleet kan worden verstuurd of kiezen voor een deellevering, bij dit laatste zitten er wel extra verzendkosten aan verbonden.
Ook wanneer bestelde goederen niet meer leverbaar blijken te zijn, zal PetBuffet in overleg treden met de koper over het eventueel beschikbaar stellen van vervangende goederen of annuleren van het product.


Bezorgen vanaf 30 kilo € 6,50 Boven de 70 kilo €4,95 Bezorgen in Cuijk en beers is gratis. Bezorgen onder de 30 kilo in overleg. Afhalen op afspraak.
Buiten een straal van 55 km zullen de bezorgkosten anders berekend worden, hiervan krijgt u vooraf bericht. 


7.retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst met reden te annuleren. Wij zien het pakket na annulering  graag binnen 8 dagen in originele verpakking retour. De kosten voor retourzending van u thuis naar onze webshop zijn voor eigen rekening. Wij adviseren om dit aangetekend te doen aangezien ook het risico van transportbeschadiging of vermissing aan uw kant ligt. 
U krijgt dan uw orderbedrag min de retourverzendkosten teruggestort.

Uitsluitingen op het retourneren van producten zijn onder andere producten met een houdbaarheidsdatum en beschadigde of geopende productverpakkingen.

Koper hoort dus zorgvuldig om te gaan met de geleverde goederen en verpakkingen.

Bij retournering hoort de verpakking dan ook intact en zonder plakband of sporen daarvan naar webshop retour gezonden te worden. Als de verpakking toch beschadigd / geopend  blijkt te zijn, heeft Verkoper het recht de kosten hiervan in mindering te brengen op het aan de klant te vergoeden bedrag.


8.aansprakelijkheid

De inhoud van de website is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. PetBuffet kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. PetBuffet  is ook niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden en voor de gevolgen van het verkeerd gebruik van het product en de betreffende informatie door de klant. 


9.privacy

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt om u op de hoogte te kunnen houden van uw bestelling en worden verder niet doorgegeven aan andere 
organisaties voor commerciële doeleinden. 


10. Copyright

 Afbeeldingen van de website mogen niet gebruikt worden voor eigen of commerciele doeleinden zonder schriftelijke toestemming van PetBuffet.

 

Contactinformatie:

PetBuffet
5431 TE Cuijk
06-28078509 Email: info@petbuffet.nl
Copyright © PetBuffet 2014  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden
Webdesign & development by: Timeless Design